Sistemul bancar romanesc este foarte fragmentat si competitiv, mai ales pe partea de depozite, cu peste 40 de jucatori in domeniu, dintre care cei mai multi cu o cota de piata sub 1%, considera noul director general al Millennium Bank, Jose Reino da Costa. Noul CEO de la Millennium Bank a precizat ca principalul sau obiectiv este de a aduce banca pe profit “cat mai curand”, scrie Wall-Street.ro.

In primul semestru, Millennium Bank si-a redus cu 35,2% pierderile, de la 10,1 milioane de euro in prima jumatate a anului trecut la 6,5 milioane de euro. “Acest lucru nu implica schimbari majore, ci o mai mare concentrare pe cresterea numarului de clienti, pe eficienta activitatii noastre si pe managementul riscului. Beneficiem si de suportul permanent al actionarilor nostri, care vad potential in aceasta piata si care isi mentin angajamentul fata de ea”, a completat directorul general de la Millennium Bank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)