Strategia Banca Transilvania pentru 2014 cunoaste un singur cuvant: expansiune. Fie ca vorbim de Italia, fie de Romania – banca cauta oportunitati de a achizitie. „Ne uitam cu interes la oportunitati de achizitie care ar putea aparea pe piata si care ar duce la cresterea cotei de piata a bancii noastre“, afirma Horia Ciorcila, presedintele consiliului de administratie al BT, potrivit Ziarul Financiar.

Pe langa evaluarea unor tinte de achizitie, strategia pe 2014 are in vedere extinderea afacerilor din Italia, unde banca si-a deschis la inceputul acestui an o sucursala la Roma si ar putea adauga inca una.

„In mod cert, extinderea pe piata din strainatate este o oportunitate de business pentru noi“, spune Ciorcila.

Banca Transilvania (BT), al treilea mare creditor de pe piata, a facut anul trecut un profit net de 375 mil. lei, in crestere cu 17% fata de rezultatul pe 2012.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)