Citibank Romania a castigat premiile pentru „Cea mai buna platforma de internet banking pentru corporatii/ persoane juridice” si pentru „Cea mai buna platforma de internet banking pentru persoane fizice” din Romania, pentru al doilea an consecutiv, in competitia „Cele mai bune platforme de internet banking din lume”, organizata de catre revista Global Finance.

In urma procesului de selectie a candidatilor realizat de catre un juriu independent si, ulterior, in urma selectiei finale realizate de catre editorii Global Finance, Citi a castigat premii in alte sapte tari din Europa Centrala si de Est precum Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Rusia si Kazahstan.

“Rezultatul obtinut in 2012 in cadrul competitiei Global Finance marcheaza cu succes aniversarea celor 200 de ani de experienta globala Citi, o oportunitate de a reflecta asupra istoriei noastre precum si de a ne pregati pentru viitor. Aceste premii reconfirma cultura inovatiei pe care o construim la Citi si ne incurajeaza sa investim in continuare in calitatea serviciilor oferite, in tehnologie si in sistemele performante ce au menirea de a imbunatati viata clientilor nostri”, a declarat Tibor Pandi, Director General la Citibank Romania.

Bancile desemnate de catre Global Finance pentru a primi aceste premii au fost selectate pe baza urmatoarelor criterii: eficienta strategiei de a atrage clientii si de a le oferi servicii bancare online, succesul cu care clientii au fost convinsi sa utilizeze optiunile web, cresterea numarului de clienti online, complexitatea produselor oferite, dovada existentei unor beneficii tangibile ca urmare a functionalitatilor online precum si design-ul si functionalitatea website-ului.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)