Clientii Bancii Comerciale Feroviara vor putea folosi, incepand din septembrie 2014, cardurile de debit pentru retragerea de numerar si la bancomatele CEC Bank, la costuri similare cu cele impuse de banca proprie, in baza unui parteneriat incheiat de cele doua institutii, se arata intr-un comunicat al bancii transmis, joi, AGERPRES.

‘Astfel, impreuna cu cele 18 terminalele proprii, Banca Comerciala Feroviara largeste accesul clientilor sai, posesori de carduri de debit, la peste 1.100 de ATM-uri, la care se vor aplica aceleasi comisioane specifice contractelor pe care clientii le au cu Banca Comerciala Feroviara’, mentioneaza banca.

BCF emite carduri de debit sub sigla MasterCard, avand in portofoliu variante dedicate persoanelor fizice si persoanelor juridice. Cardurile emise sub brandul BCF inglobeaza tehnologia EMV (chip), beneficiaza de acceptare nationala si internationala, pot fi emise in lei si in euro, pot fi utilizate pentru plati la comercianti (POS), retrageri de numerar si pentru plati online.

Banca Comerciala Feroviara a fost infiintata in luna august a anului 2009, cu capital 100% privat romanesc si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an. in prezent, banca are 15 unitati in 11 orase

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)