Alpha Bank Romania si Orange Romania anunta incheierea unui parteneriat prin care ofera clientilor noi variante de plata a facturilor de telefonie mobila si internet. Clientii pot alege intre 2 modalitati de plata: prin internet banking sau la ghiseele bancii.

Prin intermediul serviciului de internet banking, clientii au posibilitatea de a achita facturile direct din contul curent, oricand si de la orice computer conectat la internet fara a mai fi necesara deplasarea la furnizorul de servicii sau la banca.

Orange Romania se alatura altor 23 de furnizori nationali si locali cu care Alpha Bank a incheiat parteneriate de colectare, facilitand clientilor bancii achitarea facturilor de utilitati fara costuri suplimentare, atat prin canalele electronice, cat si la sediul unitatilor bancii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)