Clientii Raiffeisen Bank pot sa-si plateasca online facturile ENGIE (GDF SUEZ) prin sistemul de plati instant. Ca urmare a interfatarii directe intre sistemul bancii si cel al companiei furnizoare de servicii, clientii vor putea vizualiza, prin serviciul de Internet Banking suma de plata inca de la momentul emiterii facturii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankingNews.ro

“Vom extinde progresiv aceasta solutie unica in piata si pentru alte companii de utilitati, indiferent de industrie. Optiunea de plata instant permite achitarea serviciilor simplu si rapid, cu un singur click, fara a fi necesara detinerea facturii. Pâna acum se puteau plati in acelasi fel facturile Orange si Vodafone” a spus Florentina Stilu, director Cash Management la Raiffeisen Bank.

Utilizatorii serviciului Raiffeisen Online apreciaza si folosesc aceste plati care inseamna pentru ei economie de timp si confort. Pentru companiile beneficiare, solutiile moderne de incasari prin virament accelereaza colectarea creantelor, asigura vizualizarea platilor in timp real si simplifica partea de contabilitate a platilor de facturi.

Banca pune la dispozitia clientilor sai multiple canale electronice de acces la serviciile si produsele sale: Internet Banking (Raiffeisen Online), Phone Banking (Raiffeisen Direct), Mobile Banking (Smart Mobile) sau plata automata a facturilor prin Direct Debit. Principalele avantaje de care beneficiaza clientii care folosesc aceste canale sunt disponibilitatea lor 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si costurile cu pâna la 85% mai mici decât cele de la ghiseu.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)