Astazi la sediul BNR are loc un seminar pe tema consecintelor juridice ale modificarilor aduse la Legea 193/2000, care ar putea obliga bancile sa renunte exhaustiv la caluzele abuzive din contractele de credit. Programul anuntat de BNR sugereaza o dezbatere intr-un singur sens, in apararea bancilor, intrucat lectorii invitati fac parte din sistemul bancar sau din organizatii care lucreaza pentru sistemul bancar.

Nici un reprezentant al clientilor nu a fost invitat la evenimentul care dezbate clauzele abuzive din contractele de credit. Acestia insa s-au auto-invitat. La eveniment s-a prezentat Presedinta Asociatiei De Consiliere a Clientilor Bancari Si a Asiguratilor Din Romania (Accbar) Av. Stan Anamaria. Ramane de vazut daca acesta va fi lasata sa exprime opinia clientilor.

 

Seminar si nu prea!

Seful BNR nu a mai ajuns la seminar, nici ministrul Justitiei, Mona Pivniceru.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)