Publicatia online www.BankingNews.ro organizeaza, cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, in data de 27 mai 2015, la Godot Cafe-Teatru, Simpozionul ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, concept ce alcatuieste cadrul pentru initierea unor discutii aprofundate despre contributia sistemului bancar la procesul de atragere a fondurilor europene si pentru formularea unei viziuni comune din partea autoritatilor si specialistilor din domeniile bancar si consultanta pentru fonduri europene.

Structurata sub forma unei mese rotunde, Conferinta ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene” va facilita, intr-o ambianta speciala si inedita, o intrevedere captivanta si stimulativa intre specialisti din domeniul bancar, autoritati si mediul de afaceri, reprezentanti mass-media si membri ai unor asociatii de business.

Simpozionul ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene” se bucura de prezenta a unora dintre cei mai buni specialisti domeniul fondurilor europene care au confirmat participarea pana in prezent, in calitate de speakeri, dupa cum urmeaza:

* Florin Danescu, Presedinte executiv Asociatia Romana a Bancilor
* Loredana Rautu, Sef departament EU Office, BCR
* Leonard Cornoiu, Director Directia de Programe Europene, Banca Transilvania.

Teme de discutie

* Cat de mult au sustinut bancile proiectele de investitii cu fonduri europene
* Ce cred bancherii ca se poate face pentru o mai buna absorbtie a fondurilor europene
* De ce este important pentru firmele care dezvolta un proiect cu fonduri europene sa initieze discutii si cu o banca
* Cum creste valoarea unui proiect cu fonduri europene daca este avizat de o banca si cum te poate ajuta institutia de credit in indeplinirea conditiilor de eligibilitate
* Care sunt etapele procesului de implementare a dosarului de solicitare a fondurilor europene
* Finantarea IMM-urilor prin intermediul fondurilor europene
* Piata de consultanta dedicata dezvoltarii proiectelor cu fonduri europene

Cu ocazia Conferintei ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, publicatia online www.BankingNews.ro va edita un Studiu de piata privind evolutia din ultimii cinci ani a portofoliilor de finantari pentru proiecte dezvoltare cu fonduri europene ale principalelor banci din Romania, care va fi inmanat tuturor participantilor la eveniment.

Pentru a participa life la Simpozionul ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene” intr-un cadru inedit, beneficiind de prezentarile sustinute de speakerii celor doua sesiuni ale evenimentului si de interactiunea cu cei mai buni specialisti ai domeniului de profil, transmiteti un email cu titlul “Emitere factura – participare simpozion” si FORMULARUL DE INREGISTRARE (disponibil AICI) completat la adresa cornel.dinu@bankingnews.ro.

Taxa de participare este de 49 de euro/persoana. Afla AICI detalii despre conditiile de participare.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)