Soluțiile și aplicațiile inovatoare constituie o prioritate pe agenda fiecărei bănci. Fie că vorbim de carduri, plăți online, bancomate inteligente, Internet Banking sau Mobile Banking, noile tehnologii cresc interacțiunea bancilor cu clienții, îmbunătățesc performanțele instituțiilor de credit și ușurează viața utilizatorilor.

Publicația online www.BankingNews.ro organizează, cu sprijinul Asociației Române a Băncilor și Asociației de Plăți Electronice din România APERO, în data de 10 octombrie 2018, la Epoque Events Gallery, Hotel Epoque, a III-a ediție a conferinței ”Banking Innovation Lab.”, concept ce alcătuiește cadrul pentru inițierea unor discuții aprofundate despre perspectivele de dezvoltare a procesului de digitalizare în industria bancară din țara noastră.

Evenimentul, care va beneficia de prezența a numeroși specialiști din partea Asociației Române a Băncilor, Asociației de Plăți Electronice din România și a băncilor, va aduce în prim-plan informații de ultimă oră despre cum reacționează românii la noutățile din domeniul serviciilor bancare la distanță și cât de mult țin băncile pasul cu evoluția tehnologiei.

În cadrul celei de-a III-a ediții a Conferinței ”Banking Innovation Lab.”, Traian Năstase, Managing Partner iSense Solutions, va prezenta rezultatele studiului ”Cum arată o bancă modernă în percepția românilor”, realizat de compania de cercetare. Totodată, Ruxandra Avram, Director Direcţia Monitorizare a infrastructurilor pieţei financiare şi a plăţilor din cadrul Băncii Naţionale a României, va aborda un subiect sensibil, care ţine de ”Riscurile operaţionale şi de securitate aferente serviciilor de plată”.

SPEAKERI DE TOP

* Traian Năstase – Managing Partner iSense Solutions
Cum arată o bancă modernă în percepția românilor

* Florin Dănescu – Preşedinte Executiv Asociaţia Română a Băncilor

* Ruxandra Avram – Director Direcţia Monitorizare a infrastructurilor pieţei financiare şi a plăţilor, Banca Naţională a României
Riscurile operaţionale şi de securitate aferente serviciilor de plată

* George Anghel – Director Executiv Asociaţia de Plăţi Electronice din România – APERO

* Marian Stancu – Development, Support and Product Manager Alior Bank

* Florin Brănici, Director Direcţia Canale Alternative Alpha Bank

* Alin-Daniel Fodoroiu – Vicepreşedinte Executiv Business Idea::Bank

CUM PARTICIP?

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Pentru a vă înscrie pe lista participanţilor la cea de-a III-a ediţie a Conferinţei ”Banking Innovation Lab.”, transmiteţi un email la gabriela.dinu@bankingnews.ro, cu subiectul ”Participare Conferinta” şi următoarele specificaţii: Nume, Companie, Funcţie, Telefon şi Email. Fiecare participant va primi un email de confirmare de înscriere şi agenda evenimentului.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)