Publicatia online www.bankingnews.ro va invita sa participati miercuri, 27 mai 2015, la Godot Cafe-Teatru (Strada Blanari, nr. 14), la conferinta ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, organizata cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor.

Evenimentul creeaza cadrul pentru realizarea unei analize profesioniste asupra contributiei sistemului bancar la procesul de atragere a fondurilor europene si pentru formularea unei viziuni comune din partea autoritatilor si specialistilor din domeniile bancar si consultanta pentru fonduri europene.

In conditiile in care rata de absorbtie a Romaniei este printre cele mai mici din Europa, se vorbeste tot mai des despre simplificarea si cresterea vitezei procesului de atragere de fonduri europene si despre implicarea mai activa a bancilor comerciale in domeniul de profil.

Conferinta ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene” se bucura de prezenta celor cei mai buni specialisti ai industriei bancare de pe segmentul fondurilor europene, in calitate de speakeri:

* Florin Danescu, Presedinte Executiv, Asociatia Romana a Bancilor
* Loredana Rautu, Sef Departament EU Office, BCR
* Leonard Cornoiu, Director Directia de Programe Europene, Banca Transilvania
* Ramona Ivan – Director Directia Relatii Externe si Finantari Structurale, CEC Bank

Publicatia online www.bankingnews.ro va prezenta in cadrul conferintei ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene” o ampla analiza care surprinde evolutia activitatii bancilor autohtone pe segmentul proiectelor dezvoltate din fonduri europene in ultimii 5 ani. Studiul de piata va oferi detalii despre numarul de proiecte derulate cu fonduri europene finantate de fiecare banca ce face obiectul analizei, dar si valoarea imprumuturilor accesate.

Pentru a intra posesia studiului de piata alege sa participi la Simpozionul ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, completand FORMULARUL DE INREGISTRARE (disponibil aici), pe care trebuie sa-l expediezi apoi la adresa cornel.dinu@bankingnews.ro, intr-un mesaj cu titlul “Emitere factura – participare simpozion”. In aces fel, pe langa faptul ca vei fi beneficiarul informatiile pretioase cuprinse in cadrul analizei www.bankingnews.ro, ai ocazia de a interactiona cu cei mai buni specialisti din domeniul fondurilor europene.

AFLA AICI DETALII DESPRE CONDITIILE DE PARTICIPARE.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)