Publicația online www.BankingNews.ro organizează, cu sprijinul Asociației Române a Băncilor, pe 10 noiembrie 2016, la Epoque Events Gallery, Hotel Epoque, a III-a ediție a conferinței ”EU plătesc cu cardul”. Evenimentul este un concept ce alcătuieste cadrul pentru inițierea unor discuții aprofundate despre perspectivele de dezvoltare ale industriei de carduri din țara noastră.

Florin Dănescu – Președinte Executiv Asociația Română a Băncilor, George Anghel – Director Executiv Asociația de Plăți Electronice din România, Vasile Tănasă – Director Adjunct Produse și Segmente Retail Banca Românească, Reprezentant Alpha Bank și Oana Ilaș –  Director Direcția Dezvoltare și Management Produse Retail Banca Transilvania sunt printre speakerii celei de-a treia ediții a conferinței ”EU plătesc cu cardul”.

Discuțiile vor surprinde noutățile pregătite de băncile de pe piața de profil și direcțiile de dezvoltare. De asemenea, participanții vor afla cum a fost anul 2016 pentru industria cardurilor și care sunt perspectivele pentru anul viitor. Programele de educație financiară menite să promoveze plata cu cardul și evoluția comportamentului românilor posesori de carduri sunt alte aspecte care vor fi dezbătute în cadrul evenimentului.

Modificările legislative care pot impacta dezvoltarea industriei de carduri și potențialul de dezvoltare al segmentului business cardurilor vor fi alte subiecte tratate de speakerii invitați. Totodată, prin temele și subiectele abordate, Conferința ”EU plătesc cu cardul” va fi un prilej special pentru promovarea utilizării cardului bancar ca instrument de plată la comercianți, la ghișeele instituțiilor statului pentru achitarea taxelor și impozitelor și la cumpărăturile online.

Conferința ”EU plătesc cu cardul” este un proiect marca BankingNews dezvoltat cu susținerea Asociației Române a Băncilor și Asociației de Plăți Electronice din România – Parteneri Instituționali, Banca Românească și Alpha Bank – Parteneri Principali, Banca Transilvania –  Partener.

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie pe lista participantilor la conferința ”EU plătesc cu cardul”, transmiteți un email la gabriela.dinu@bankingnews.ro, cu subiectul ”Participare Conferinta Carduri” și urmatoarele specificații: Nume, Companie, Functie, Telefon și Email. Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta publicul din audiență.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)