Publicația online www.BankingNews.ro organizează, cu sprijinul Asociației Române a Băncilor și a Asociației de Plăți Electronice din România – APERO, pe 26 aprilie 2018, la Epoque Events Gallery, Hotel Epoque, a V-a ediție a conferinței ”EU plătesc cu cardul”. Evenimentul este un concept ce alcătuieste cadrul pentru inițierea unor discuții aprofundate despre perspectivele de dezvoltare ale industriei de carduri din țara noastră.

Ruxandra Avram – Șef compartiment reglementare şi monitorizare a sistemelor de plăţi şi sistemelor de decontare BNR, Florin Dănescu – Președinte Executiv Asociația Română a Băncilor, George Anghel – Director Executiv Asociația de Plăți Electronice din România, Vasile Tănasă – Director Card de Credit Raiffeisen Bank, Adrian Tomașescu – Director Departamentului Emitere Carduri, BCR, Alexandru Bratu – Director Adjunct Vânzări Acceptare Carduri, Banca Transilvania și Răzvan Mânzu – Senior eCommerce Coordinator, Alpha Bank sunt speakerii celei de-a V-a ediții a Conferinței ”EU plătesc cu cardul”.

Discuțiile vor surprinde noutățile pregătite de băncile de pe piața de profil și direcțiile de dezvoltare. De asemenea, participanții vor afla cum a fost anul 2017 pentru industria cardurilor și care sunt perspectivele pentru perioada următoare. Programele de educație financiară menite să promoveze plata cu cardul și evoluția comportamentului românilor posesori de carduri sunt alte aspecte care vor fi dezbătute în cadrul evenimentului.

Modificările legislative care pot impacta dezvoltarea industriei de carduri și potențialul de dezvoltare al segmentului business cardurilor vor fi alte subiecte tratate de speakerii invitați. Totodată, prin temele și subiectele abordate, Conferința ”EU plătesc cu cardul” va fi un prilej special pentru promovarea utilizării cardului bancar ca instrument de plată la comercianți, la ghișeele instituțiilor statului pentru achitarea taxelor și impozitelor și la cumpărăturile online.

Conferința ”EU plătesc cu cardul” este un proiect marca BankingNews dezvoltat cu susținerea Asociației Române a Băncilor și Asociației de Plăți Electronice din România – Parteneri Instituționali, BCR, Banca Transilvania și Alpha Bank – Parteneri Principali, Raiffeisen Bank –  Partener.

Participanții vor primi Revista BankingNews (Numărul 5), analiza privind piața de carduri și lucrarea ”Reflecții privind banking-ul contemporan – Dinspre academic spre piață” semnată de profesorul universitar Bogdan Căpraru.

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie pe lista participantilor la conferința ”EU plătesc cu cardul”, transmiteți un email la gabriela.dinu@bankingnews.ro, cu subiectul ”Participare Conferinta Carduri” și urmatoarele specificații: Nume, Companie, Functie, Telefon și Email. Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta publicul din audiență.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)