Publicația online www.bankingnews.ro organizează pe 18 aprilie 2016, la Athenee Palace Hilton, sala Regina Maria, cea de-a doua ediție a conferinței ”Rolul băncilor în accesarea fondurilor europene”, discuțiile fiind axate pe importanța fondurilor europene pentru modernizarea României și dezvoltarea afacerilor locale. În cadrul evenimentului va fi analizat parteneriatul autorități – bănci pentru creșterea grandului de absorbție a fondurilor europene.

Discuțiile vor surprinde și detalii despre cât de mult au susținut băncile proiectele de investiții cu fonduri europene și vor aduce în prim-plan părerea bancherilor cu privire la ce se poate face pentru o mai bună absorbție a fondurilor europene. De ce este important pentru firmele care dezvoltă un proiect cu fonduri europene să inițieze discuții și cu o bancă și cum crește valoarea unui proiect cu fonduri europene dacă este avizat de o bancă sau cum te poate ajuta instituția de credit în îndeplinirea condițiilor de eligibilitate sunt alte teme ce vor fi abordate de speakerii prezenți la conferința ”Rolul băncilor în accesarea fondurilor europene”.

În cadrul evenimentului, publicația online www.bankingnews.ro va prezenta o amplă analiză privind evoluția portofoliile băncilor de finanțări acordate pentru proiecte dezvoltate cu fonduri europene, studiul de piața urmând a fi pus la dispoziția tuturor participanților la simpozion.

Conferința ”Rolul băncilor în accesarea fondurilor europene” este un proiect dezvoltat cu susținerea Asociației Române a Băncilor, Partenerii evenimentului fiind BCR, Banca Transilvania, CEC Bank și EximBank. Speakerii care și-au anunțat deja prezența la cea de-a doua ediție a conferinței ”Rolul băncilor în accesarea fondurilor europene” sunt:

* Laurențiu Stelea, Secretar de stat, Ministerul Fondurilor Europene
* Radu Grațian Ghețea, Președinte de onoare Asociația Română a Băncilor și Președinte CEC Bank
* Florin Dănescu, Președinte executiv Asociația Română a Băncilor
* Dorin Alex Badea, Director Executiv EximBank

* Loredana Răutu, Șef Departament Programe de Finanțare, Direcția Sector Public și Finanțarea Infrastructurii, BCR
* Ramona Ivan, Director Direcția Relații Externe și Finanțări Structurale, CEC Bank
* Leonard Cornoiu, Director Direcția Programe Europene, Banca Transilvania

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie pe lista participantilor la conferința ”Rolul băncilor în accesarea fondurilor europene”, transmiteți un email la gabriela.dinu@bankingnews.ro, cu subiectul ”Participare Conferinta” și urmatoarele specificații: Nume, Companie, Functie, Telefon și Email.

Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta publicul din audiență.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)