Conferinte BankingNews

Posted on aprilie 01, 2015, 8:36 am
5 mins

Publicatia online www.bankingnews.ro va invita sa participati miercuri, 27 mai 2015, la Godot Cafe-Teatru (Strada Blanari, nr. 14), la conferinta ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, organizata cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor.

Evenimentul creeaza cadrul pentru realizarea unei analize profesioniste asupra contributiei sistemului bancar la procesul de atragere a fondurilor europene si pentru formularea unei viziuni comune din partea autoritatilor si specialistilor din domeniile bancar si consultanta pentru fonduri europene.

Conferinta ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene” se bucura de prezenta celor cei mai buni specialisti ai industriei bancare de pe segmentul fondurilor europene, in calitate de speakeri:

* Florin Danescu, Presedinte Executiv, Asociatia Romana a Bancilor
* Loredana Rautu, Sef Departament EU Office, BCR
* Leonard Cornoiu, Director Directia de Programe Europene, Banca Transilvania
* Ramona Ivan – Director Directia Relatii Externe si Finantari Structurale, CEC Bank

Publicatia online www.bankingnews.ro va prezenta in cadrul conferintei ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene” o ampla analiza care surprinde evolutia activitatii bancilor autohtone pe segmentul proiectelor dezvoltate din fonduri europene in ultimii 5 ani. Studiul de piata va oferi detalii despre numarul de proiecte derulate cu fonduri europene finantate de fiecare banca ce face obiectul analizei, dar si valoarea imprumuturilor accesate.

Pentru a intra posesia studiului de piata alege sa participi la Simpozionul ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, completand FORMULARUL DE INREGISTRARE (disponibil aici), pe care trebuie sa-l expediezi apoi la adresa cornel.dinu@bankingnews.ro, intr-un mesaj cu titlul “Emitere factura – participare simpozion”. In aces fel, pe langa faptul ca vei fi beneficiarul informatiile pretioase cuprinse in cadrul analizei www.bankingnews.ro, ai ocazia de a interactiona cu cei mai buni specialisti din domeniul fondurilor europene.

AFLA AICI DETALII DESPRE CONDITIILE DE PARTICIPARE.

 

 

* Cand va deveni cardul un instrument de plata pentru romani, nu un plastic care elibereaza bani la ATM * Cum vor influenta piata cardurilor din Romania Directiva privind serviciile de plata si Regulamentul privind comisioanele interbancare promovate de Comisia Europeana * Ce perspective de dezvoltare are industria de profil la 20 de ani de la emiterea primului card in tara noastra *

Publicatia online www.BankingNews.ro organizeaza, cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, in data de 23 aprilie 2015, la Godot Cafe-Teatru, Simpozionul ”EU platesc cu cardul”, concept ce alcatuieste cadrul pentru initierea unor discutii aprofundate despre perspectivele de dezvoltare ale industriei de carduri din tara noastra. Evenimentul se bucura de sustinerea Visa, MasterCard, BCR, Banca Transilvania si Garanti Bank, in calitate de Parteneri.

Structurat sub forma unei mese rotunde, Simpozionul ”EU platesc cu cardul” va facilita, intr-o ambianta speciala si inedita, o intrevedere captivanta si stimulativa intre specialisti din domeniul bancar si mediul de afaceri, reprezentanti mass-media si membri ai companiilor din domeniului comertului cu ridicata/online.

Simpozionul ”EU platesc cu cardul” se bucura de prezenta a unora dintre cei mai buni specialisti ai industriei de carduri din tara noastra, in calitate de speakeri, dupa cum urmeaza:

* Septimiu Tulpan – Presedintele Comisiei de Carduri din cadrul Asociatiei Romane a Bancilor

”Efectele noilor reglementari ale Uniunii Europene privind plafonarea comisioanelor interbancare la plata cu cardul asupra pietei din Romania”

* Catalin Cretu – Director regional Visa Europe pentru Romania, Croatia si Slovenia

Noi strategii de plati intr-o lume post-reglementare

* Cosmin Vladimirescu, Director general MasterCard Romania

Plata cu cardul, starea de normalitate in UE. Unde se afla Romania?

* Ruxandra Avram – Sef serviciu, Directia Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei

”Comisioane interbancare la plata cu cardul. Reglementare europeana vs. reglementare nationala”

* Bianca Ionita – Sef departament Carduri din cadrul BCR

* Emanuel Iancu – Cards Operations Manager in cadrul Garanti Bank.

Evenimentul va fi moderat de Cornel Dinu, Project Manager la publicatia online www.BankingNews.ro.

Cu ocazia simpozionului ”EU platesc cu cardul”, publicatia online www.BankingNews.ro va edita un Studiu de piata privind evolutia din ultimii cinci ani a portofoliilor de carduri ale principalelor banci din Romania, care va fi inmanat tuturor participantilor la eveniment.

Pentru a participa life la simpozionul ”EU platesc cu cardul” intr-un cadru inedit, beneficiind de prezentarile sustinute de speakerii celor doua sesiuni ale evenimentului si de interactiunea cu cei mai buni specialisti ai industriei de carduri, transmiteti un email cu titlul “Emitere factura – participare simpozion” si FORMULARUL DE INREGISTRARE (disponibil AICI) completat la adresa cornel.dinu@bankingnews.ro.

Taxa de participare este de 99 de euro/persoana. Afla AICI detalii despre conditiile de participare.