Pentru prima dată în România, Libra Internet Bank lansează un serviciu online care permite cetățenilor români ce locuiesc în țările Uniunii Europene să lucreze cu o bancă de acasă, oriunde ar fi în Europa. Clienții online din Uniunea Europeană care își deschid cont la Libra Internet Bank beneficiază de un schimb valutar preferențial euro/lei și de o ofertă specială pentru depozitele Blitz Euro constituite până la 1 mai 2016.

De asemenea, la fel ca și pentru clienții online din România, comisioanele de administrare a conturilor curente sunt zero, iar plățile în lei efectuate prin intermediul aplicației de internet banking sunt gratuite.

“Viziunea noastră are în centru internetul, cu posibilitățile sale nelimitate de a oferi produse noi, servicii rapide și mult mai ieftine tuturor cetățenilor români, oriunde s-ar afla în cadrul UE”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Ce trebuie să facă un client interesat din Uniunea Europeană?

Accesează pagina www.libraonline.ro, apasa butonul “Deschide cont online”, alege opțiunea EURO și completează formularul de deschidere a contului.

Pentru a finaliza cererea trebuie să aiba la îndemână o copie scanată a cărții de identititate din România, aflată în termen de validitate, o adresă de email și un telefon mobil pe care să primească mesajele de confirmare. Serviciul este disponibil cetățenilor români, aflați într-una din țările UE, cu vârsta de cel puțin 18 ani.

Pe piața bancară din România, Libra Internet Bank a fost oferit serviciul de deschidere a unui cont bancar online, încă din noiembrie 2014.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)