Cabinetele de avocati si birourile notariale pot monitoriza acum cu usurinta fondurile asociate activitatilor fiduciare, prin pachetul de servicii „Cont Fiduciar” de la Libra Internet Bank. Prin acest pachet, Libra Internet Bank ofera avantajul de a atasa contului curent al cabinetului mai multe conturi separate, destinate exclusiv pastrarii si administrarii fondurilor fiduciare primite in depozit de catre cabinet, in numele si pe seama clientilor sai, rezultate din valorificarea unor titluri executorii dupa incheierea unui litigiu, a medierii, a procedurii succesorale sau a lichidarii unui patrimoniu, potrivit legislatiei in vigoare.

Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank a declarat: „Trasabilitatea fondurilor fiduciare si gestionarea separata a acestora constituie o nevoie reala a birourilor de avocati sau notari, avand la baza cerinte legale. Prin pachetul „Cont Fiduciar”, Libra Internet Bank le ofera nu doar usurinta monitorizarii fondurilor, ci si bonificare cu dobanzi avantajoase si costuri reduse la operatiunile bancare online, cu beneficii implicite si pentru clientii lor.”

Deschiderea de cont si depunerile de numerar sunt gratuite, iar la operarea pe conturi prin Internet Banking comisioanele operationale online aplicate de Libra Internet Bank sunt cu 30% mai mici fata de cele din sucursalele bancii, fara taxa de activare si de abonament.

Aflandu-se printre primele profesii liberale pentru care Libra Internet Bank a creat produse dedicate in urma cu 8 ani, avocatii si notarii mai pot contracta pentru cabinetele si birourile lor: credite SOLON start-up sau destinate activitatii curente ori investitiilor, cu garantii accesibile, precum si carduri de debit LIBRA BUSINESS pentru cabinet/birou, carduri de salarii sau dedicate persoanelor fizice.

De asemenea, Libra Internet Bank acorda bonus de +0,50% p.a. fata de dobanzile standard la depozite in RON, respectiv +0,25% p.a. la depozite in EUR, constituite de cabinete de avocatura, birouri notariale, juristii ca persoane fizice si membrii familiilor acestora.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)