PSD și PNL au ajuns la un consens politic într-o problemă economică: conversia creditelor. PSD și PNL au anunțat că vor vota conversia creditelor în franci elvețieni la cursul istoric. Mai exact, conversia creditelor din valuta în lei s-a transformat în conversia creditelor în franci, după ce inițial s-a discutat numai despre împrumutații în CHF.

Deputatul Daniel Zamfir, inițiatorul legii dării în plată, a anunțat pe pagina personală de Facebook ca “PNL a mandatat pe toți membrii din comisiile reunite juridică și de buget-finanțe, să voteze conversia creditelor în franci elvețieni la cursul de la data acordării”.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat astăzi pe holurile Parlamentului, că vrea să îndrepte o nedreptate făcuta debitorilor în CHF.

„Mergem pe varianta care îndreaptă o nedreptate, oameni care au fost păcaliți de sistemul bancar. Dacă cursul istoric este varianta care face dreptate, atunci pe ea mergem. Discuția e doar despre creditele în franci”, precizează liderul PSD.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)