SMS Conect este denumirea serviciului de alerte prin SMS pe care Credit Agricole Bank Romania il pune la dispozitia clientilor pentru a le asigura confortul si controlul asupra tranzactiilor efectuate prin intermediul cardurilor emise de banca. Astfel, cu ajutorul acestui serviciu, clientii vor fi anuntati in timp real de orice tranzactie la comerciant sau retragere de la ATM in valoare mai mare de 150 RON si de orice tranzactie pe internet, indiferent de valoare.

SMS Conect este inclus in Pachetul Premium, dar poate fi achizitionat si separat. Pe langa acest serviciu, clientul beneficiaza de un alt avantaj important al Pachetului Premium: facilitatea de multicurrency – cardul poate fi atasat la 3 conturi in 3 valute (RON, Euro si USD), iar tranzactia se va efectua in functie de valuta in care a fost initiata, in functie de soldul disponibil. De asemenea, aceasta facilitate permite decontari partiale – in cazul in care clientul nu are sold suficient intr-un singur cont, diferenta va fi recuperata din alt cont atasat cardului.

“Vom continua sa investim in tehnologie si sa dezvoltam noi servicii, precum SMS Conect si altele ce vor fi lansate in curand, pentru ca dorim sa raspundem nevoilor diversificate ale clientilor nostri si sa le oferim solutii financiare competitive, in pas cu ultima tehnologie”, a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

***

Crédit Agricole Group, lider de piata in Franta, este una dintre cele mai mari banci din Europa, adresandu-se tuturor categoriilor de clienti.

Crédit Agricole Group sustine economia reala, prin sprijinirea proiectelor clientilor sai atat in segmentul de retail, cat si in cel corporate si IMM.

Subliniind valorile si angajamentul sau, Crédit Agricole Group este o banca „de bon sens”. Pune in centrul activitatilor sale satisfactia si interesele celor 54 de milioane de clienti, ale 160.000 de angajati, 1,2 milioane de actionari si ale 6,5 milioane de actionari cooperatisti.

Crédit Agricole ramane devotata originilor comune cooperatiste si politicii proactive in ceea ce priveste responsabilitatea sociala si de mediu. Ca parte a acestei politici, Crédit Agricole face progrese continue, in numele clientilor sai, angajatilor si mediului, asa cum a arata indicatorii cantitativi. (www.credit-agricole.com ).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)