Credit Agricole Bank Romania lanseaza o promotie pentru creditul de nevoi personale fara ipoteca cu 0 comision de acordare a creditului.  “Acordam o atentie deosebita planurilor de viitor ale clientilor nostri si de aceea venim in intampinarea lor cu oferte speciale, menite sa raspunda prompt si eficient nevoilor financiare ale acestora”, a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

Produsul se adreseaza persoanelor fizice care doresc un imprumut de pana la 10.000 Euro, echivalent in Lei, pe o perioada de maxim 5 ani. Clientul poate contracta Creditul Facile fara sa plateasca niciun comision de acordare sau de administrare a creditului, la o dobanda avantajoasa, daca acesta isi vireaza salariul intr-un cont deschis la banca.

Creditul de nevoi personale Facile, cu virare salariu – ROBOR 3 luni    5,5%    

Dobanda este compusa din indicele de referinta plus marja bancii. Indicele de referinta ROBOR este revizuibil la 3 luni.  Promotia este valabila in perioada 7 mai – 30 iunie 2013.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)