BRD Groupe Société Générale a acordat un credit de 20 de milioane de lei companiei Aramis Invest din Baia Mare. Suma este destinată a acoperi nevoia de capital de lucru a producătorului de mobilă, se menționează într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

”Continuăm, în această perioadă, să fim alături de producătorii români, sprijinind repornirea economiei după perioada dificilă a epidemiei de Covid-19. Sprijinind companiile românești, contribuim la păstrarea locurilor de muncă și la consolidarea economiei. Suntem onorați să însoțim compania Aramis în dezvoltarea ei”, a declarat Yves Lallemand, Directorul General adjunct al BRD, coordonatorul activității de corporate banking.

”Privim viitorul cu încredere și de aceea ne urmărim obiectivele de dezvoltare chiar și în condiții mai puțin favorabile, cu atât mai mult cu cât avem alături, pe termen lung, un partener bancar solid de anvergura BRD”, a spus Alexandru Griguță, directorul financiar al Aramis Invest.

La începutul acestui an, BRD Groupe Société Générale a mai acordat companiei Aramis Invest o finanţare în valoare de de 54 milioane lei pentru a acoperi nevoile de capital de lucru şi investiţiile necesare pentru a crește și dezvolta activitățile de producție.

Fondat în anul 1994, grupul Aramis este cel mai mare producător de mobilă din România și unul dintre cei mai mari exportatori ai țării. Specializată în producția de mobilă, compania și-a extins, începând cu 2009, gama de produse către spumă poliuretanică flexibilă, saltele și perne. Cu o cifră de afaceri care depășește 1 miliard de lei, Aramis are aproximativ 5000 de angajați.

BRD este o bancă de top pe piața creditelor acordate clientelei de companii locale și multinaționale și cel mai mare jucător pe piața românească a factoringului.

BRD – Groupe Société Générale este a treia mare bancă din România după valoarea activelor. BRD operează o rețea de 640 de unități și are o poziție de lider pe piața cardurilor, cu aprox. 2,43 milioane de carduri, 30.000 de POS-uri și aproape 1.500 de ATM-uri. Banca este un jucător important pe piața creditelor pentru companii locale și multinaționale și este liderul pieței de factoring din România. Activele sale totale, la sfârșitul primului trimestru al anului 2020, erau de 57,02 miliarde lei.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)