Pentru prima data in Romania, o banca lanseaza pe piata bancara un produs de creditare 100% online, prin care clientii persoane fizice pot accesa un credit de consum fara a merge la banca.

Libra Internet Bank, prima banca care lanseaza un credit de consum acordat exclusiv online

Creditul online este destinat persoanelor fizice, cu cetatenie romana si rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 19 si 59 de ani impliniti. Clientii pot obtine intre 1.000 si 20.000 lei, cu o dobanda variabila ROBOR 3M + marja fixa de 12.93%, perioada de creditare fiind de maximum 5 ani. De asemenea, clientii online Libra Internet Bank beneficiaza de zero comisioane, putand obtine creditul online fara comision de analiza a dosarului si fara comision de acordare.

“Ca si in cazul contului online, pe care l-am lansat in 2014, si de aceasta data am reusit sa fim prima institutie bancara din Romania care ofera un produs de creditare exclusiv online, ca urmare a orientarii bancii catre zona de digital banking”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

 

Procesul de acordare a creditului online este unul foarte simplu. Clientii isi pot deschide rapid un cont online, pe care il activeaza printr-un transfer initial de 1 leu. Pot aplica, apoi, la creditul online direct din aplicatia de internet banking, primesc oferta pe email si o accepta printr-un click in internet banking, urmand sa primeasca banii pe cont imediat, totul fara hartii, fara drumuri la banca.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)