Viva Credit, institutia financiara nebancara care ofera credite pana la salariu, pe maximum 35 de zile si cu DAE de peste 3.700% anunta ca intr-un an si jumatate de la infiintare a acordat 10.000 de imprumuturi. Pentru a lua 500 de lei pentru zece zile este de ajuns un salariu de 500 de lei virat pe card. Salariul minim pe economie depaseste 700 de lei.

“Majoritatea clientilor nostri aleg sa ia imprumuturi pe perioade mult mai scurte decat cele 35 de zile”, ne explica Ionut Stan directorul general al Viva Credit, IFN-ul care da imprumuturi pana la salariu. Potrivit acestuia, conditiile de eligibilitate la credit sunt unele absolut minimale. “ Principala conditie este ca solicitantul sa aiba un salariu lunar care sa fie virat pe card. Analizam si datele de la Biroul de Credit dar asta nu inseamna ca nu acordam credite si celor care au inregistrat restante”, continua Stan,  Salariul minim solicitat pentru a contracta suma maxima adica 500 de lei este sub nivelul minim pe economie. Venitul trebuie sa fie cel putin egal cu valoarea creditului. Citeste integral in Capital.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)