Banca Comerciala Romana acorda credite de investitii imobiliare cu dobanda fixa de 5,25% pentru o perioada de 3 ani sau 5 ani, iar comisionul de analiza este zero.

“In prezent suntem singura institutie bancara care ofera imprumuturi imobiliare cu rate fixe competitive in moneda nationala. Aceasta este solutia ideala pentru a oferi clientilor certitudinea sumelor de plata lunare pe parcursul urmatorilor ani. Indiferent daca un client opteaza pentru achizitia primei locuinte, relocarea intr-o locuinta mai mare sau pentru imbunatatirea locuintei curente siguranta de a sti exact cuantumul de plata lunar este critica si de aceea incurajam dezvoltarea creditarii ipotecare cu rate fixe, un produs deja impamantenit pe alte piete“, declara Andrew Gerber, Director Produse Retail in cadrul BCR.

Concomitent cu acordarea de credite ipotecare exclusiv in LEI, BCR incurajeaza creditarea cu dobanda fixa promovand dobanzi foarte atractive. In prezent, circa 95% dintre clientii BCR care acceseaza credite ipotecare aleg varianta ratelor fixe (excluzand Programul Prima Casa disponibil doar in varianta cu rate de dobanda variabile) beneficiind de siguranta sumei lunare de plata pe parcursul urmatorilor ani.

„Cu aceasta oferta le garantam clientilor nostri siguranta sporita oferindu-le rate de dobanda fixa foarte avantajoase ce le permite sa stie cu exactitate cat vor plati pe o perioada de pana la 5 ani. Acum, cand dobanzile la LEI au ajuns la minime istorice se iveste oportunitatea de a fixa rata de dobanda pe o perioada mai mare de timp (5 ani) si de a proteja clientii de o posibila crestere a acesteia“, a adaugat Andrew Gerber, Director Produse Retail in cadrul BCR.

EXEMPLU DE CALCUL
DAE = 5,58% pentru un credit CASA MEA in valoare totala de 150.000 lei, pe 30 ani; dobanda: 5,25%/an fixa in primii 5 ani si ulterior variabila 5,53% (ROBOR 6M + 2,1%); taxa de evaluare: 300 lei inclusiv TVA; rata lunara: 828 lei in primii 5 ani si 851lei ulterior; valoare totala platibila: 305.387 lei. DAE nu include costul asigurarii imobilului.

Exemplul valabil in luna mai 2014, pentru clienţii care isi primesc salariul in cont la BCR. Promoţie valabila in perioada 7 mai – 16 iulie 2014.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)