Peste 1.000 de clienti au solicitat finantari prin intermediul Kiwi Finance, in primele doua luni ale anului. Valoare creditelor se situeaza la 2,5 milioane de euro, cu 35% mai mult decat aceeasi perioada a anului 2007 si cu 39% mai mult decat aceeasi perioada a anului trecut.

Reprezentantii brokerului de credite afirma ca asistam la o premiera absoluta pentru piata creditarii in Romania: pentru prima oara in istorie, imprumuturile in moneda nationala sunt mai ieftine decat cele in moneda europeana.

Fata de anul trecut, cand proportia romanilor care faceau credite ipotecare in euro era coplesitoare (90%), primele luni ale lui 2014 indica o tendinta de echilibru intre cele doua monede: 54% imprumuturi in euro vs 46% imprumuturi in lei.

La final de an, Anca Bidian, CEO Kiwi Finance, anunta ca 2014 va fi anul relansarii consistente a creditarii, atat pe segmentul creditelor negarantate cat si al celor ipotecare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)