Crosul BT va avea loc în 9 aprilie a.c., de la ora 9.00, iar startul va fi dat de pe stadionul Cluj Arena. Ediția din acest an se numeşte Alergarea după ZâmBT şi este destinată alergătorilor amatori şi profesionişti de toate vârstele. Crosul BT este una dintre probele evenimentului sportiv Maratonul Internațional Cluj, iar traseul care trebuie parcurs este de 5 km. Banca Transilvania se aşteaptă la un număr record de alergători.

Înscrierea la Crosul BT este gratuită şi se realizează online, prin site-ul Crosul BT, până în 24 martie a.c. Participanții înscrişi online vor primi tricouri şi numere de concurs, care vor putea fi preluate de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, în 7 aprilie, în intervalul orar 14.00 – 20.00 sau în 8 aprilie, între orele 11.00 şi 19.00.

Noutățile ediției 2017sunt următoarele:
• Alergătorii sunt încurajați să vină cu accesorii/costumații care să aducă bună dispoziție, pe care să le poarte în timpul alergării.
• Susținătorii au ocazia să se implice în alergare pe traseul competiției, pe distanțe mici, purtând şi ei accesorii/costumații.
• Crosul BT are o nouă identitate de brand.
• Concurs foto: persoanele pasionate de fotografie care surprind la Crosul BT cadre interesante sunt invitate să le posteze, menționând #CrosulBT2017, pe pagina oficială BT Facebook sau pe pagina proprie de Instagram, până în 10 aprilie a.c., inclusiv.Premiul va fi o invitație dublă la Untold 2017.

Pic2GO este aplicația cu ajutorul căreia participanții la Crosul BT pot avea fotografii cu aceştia, făcute în timpul competiției. Este necesar săfie accesat site-ul www.crosulbt.ro şi săfie introdus numărul de concurs, iar pozele, generate automat, pot fi distribuite ulterior pe propria pagină de Facebook.

Despre Banca Transilvania:
Banca Transilvania este a doua bancă din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)