Exceptand varianta in care aplici pentru posturile vacante pe care Banca Nationala a Romaniei le scoate la concurs, exista si o alta posibilitate de a capata un job in cadrul unuia dintre cei mai ravniti angajatori din domeniul de profil.

Banca Nationala a Romaniei deruleaza, inca din anul 2001, un program de formare profesionala a tinerilor specialisti, care ofera tinerilor specialisti cu o pregatire solida posibilitatea de a activa in cadrul institutiei. Daca la inceput contractul de munca este pe perioada determinata de 12 luni, lucrurile se schimba radical in functie de rezultate si calitatile demonstrate.

”Programul ofera oportunitatea de formare profesionala a celor selectionati prin invatarea din practica a operatiunilor si politicilor Bancii Nationale a Romaniei si acumularea experientei necesare desfasurarii activitatii in banca centrala”, se arata in descrierea proiectului administrat de institutia, condusa de guvernatorul Mugur Isarescu.

Conform prezentarii, candidatii admisi in program vor fi angajati in Banca Nationala a Romaniei pe durata programului (12 luni), vor primi atributii de serviciu specifice domeniului in care isi vor desfasura activitatea si vor participa la intalniri, seminarii si cursuri de pregatire. La incheierea programului, participantii vor sustine un examen complex de testare a cunostintelor si abilitatilor dobandite, iar celor care vor depasi cu succes evaluarile finale li se vor putea prelungi contractele de munca, pe durata nedeterminata.

Conditiile de participare la programul Bancii Nationale sunt draconice. Detalii privind cerintele institutiei sunt prezentate pe www.ilikebanking.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)