Calculele pentru cursul euro-leu din urmatoarea perioada se fac la cotatii apropiate de cele din prezent, asteptarile indicand o moneda nationala stabila in mai toate estimarile facute de banci si analisti. Parerile in ceea ce priveste cel mai bun curs valutar sunt impartite si in tabara analistilor privati. ING Bank vede un curs de 4,3 lei, in timp ce Société Générale anticipeaza un nivel de 4,18 lei. Pentru sfarsitul anului, Raiffeisen Bank si UniCredit Tiriac Bank indica un curs de 4,3 lei, iar cei de la Danske Bank sunt mai pesimisti, cu un nivel de 4,45 lei pe euro. Una peste alta, cursul valutar va fi stabil, iar in absenta unor presiuni, interne sau externe, leul va ramane intr-un interval de variatie de 4,1 – 4,4 lei pentru un euro.

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, publicatia online www.bankingnews.ro prezinta in fiecare zi cotatiile cursului de schimb valutar disponibile la casele de schimb valutar ale principalelor banci autohtone. Materialul (click aici pentru vizualizare) iti ofera o imagine de ansamblu asupra pietei valutare si te ajuta sa identifici care este cel mai bun curs valutar leu/euro si/sau leu/dolar.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)