Cea mai mare datorie a unui roman transmisa de o banca catre societatea Kruk, se ridica la 300.000 de euro, potrivit companiei. Cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in primele noua luni ale anului este de peste 1,2 milioane lei (300.000 euro), creanta a unei persoane cu datorii din regiunea Transilvaniei, urmata de cea a unei persoane fizice din Dobrogea de peste 1,1 milioane lei.

In perioada ianuarie – septembrie 2013 au fost transferate catre Kruk Romania un numar total de 364.641 de cazuri de creante cu o valoare nominala totala de 1,12 miliarde de lei. Muntenia este regiunea cu valoarea cea mai mare transferata in aceasta perioada, si anume 396 milioane de lei (35% din valoarea totala), urmata de Transilvania, cu 347 milioane de lei (31% din valoarea totala). La polul opus se situeaza Dobrogea, cu 94 milioane de lei (8% din valoarea totala).

Aproximativ 33% din totalul persoanelor cu datorii din portofoliul Kruk Romania, pentru perioada ianuarie – septembrie, au varste cuprinse intre 31 si 40 de ani. Varsta medie a persoanelor cu datorii din portofoliul Kruk Romania, in perioada ianuarie – septembrie, este de 43 de ani.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)