Pe masura ce romanii constientizeaza ca o polita RCA acopera mai multe daune materiale si despaguburile de valoare mare s-au inmultit. Cea mai mare despagubire achitata in 2012, pe o polita RCA s-a ridicat la aproape 2 mil. euro, iar aproape fiecare asigurator de talie mare a ajuns sa aiba la activ plati de sute de mii de euro, potrivit datelor transmise de companii la solicitarea ZF.

Topul celor mai mari daune pe RCA

Dauna de 2 mil. euro a fost achitata de compania Astra, cel mai mare asigurator local, pentru un accident produs in strainatate. O despagubire de circa un milion de euro a platit si Asirom, tot pentru un accident produs in strainatate, in timp ce Generali, Uniqa si Allianz-Tiriac au achitat despagubiri intre 250.000 si 500.000 de euro, potrivit ZF.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)