CEC Bank lansează un nou produs de economisire dedicat clienților persoane fizice – Depozitul cu depuneri ulterioare, în lei, pe termen de 12 luni, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Dobânda anuală bonificată la data lansării este de 2% p.a. pentru depozitele constituite la ghișeele băncii, iar în cazul celor constituite prin intermediul canalelor alternative se acordă un bonus de dobândă de 0,25% p.a.

Valoarea depozitului la constituire este de minimum 500 lei, iar pe toată perioada de constituire a depozitului sunt permise depuneri ulterioare de minimum 500 lei. La scadență, depozitul se poate prelungi automat pe o perioadă egală cu cea prevăzută în contract până la lichidarea acestuia, în condițiile de dobândă din ziua prelungirii, fiind menținută și facilitatea oferită de bancă de a nu se percepe comision de retragere numerar în ziua de scadență a depozitului. Sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

“Prin lansarea Depozitului cu depuneri ulterioare, CEC Bank vine în întâmpinarea clienților persoane fizice cu un produs de economisire flexibil, care beneficiază totodată de o dobândă competitivă. Avem în vedere atât fidelizarea clienților existenți, cât și atragerea de noi clienți, cu soluții potrivite pentru gestionarea optimă a disponibilităților bănești”, a declarat Laurențiu Mitrache, Director general – Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

Acest tip de depozit poate fi constituit atât la ghișeele CEC Bank, prin intermediul celor peste 1.000 de unități teritoriale, din care aproximativ 500 sunt amplasate în mediul rural, cât și prin soluțiile digitale: CEC Bank Mobile Banking, Internet Banking CEConline sau Phone Banking TeleCEC.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile CEC Bank pot fi obținute în orice unitate teritorială, apelând gratuit numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul de internet www.cec.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.