OTP Bank Romania lanseaza depozitul pe termen de 123 de zile cu super dobanzi atat pentru RON, cat si Euro sau USD. Noua oferta a bancii raspunde nevoilor actuale de securitate financiara. In perioada 18 februarie – 14 iunie 2013, OTP Bank Romania deruleaza o promotie adresata clientilor care constituie depozite de peste 10.000 RON sau echivalent pe termen de 123 de zile. Saptamanal, prin tragere la sorti, vor fi acordate 17 premii in valoare de 700 de lei fiecare, iar la finalul promotiei va fi extras castigatorul premiului cel mare, de 7.000 RON.

Clientii care opteaza pentru acest depozit beneficiaza de dobanzi avantajoase indiferent de moneda aleasa pentru constituirea depozitului si alte avantaje precum:
6,9% pentru depozitele in RON mai mari de 12.000 RON;
4,1% pentru depozitele in EUR mai mari de 5.000 EUR;
3,1% pentru depozitele in USD mai mari de 5.000 USD;

Clientii care constituie depozitul prin OTPdirekt, isi cresc castigurile cu 0,2% pentru depozitele in RON si 0,1% pentru depozitele in EUR si USD. in plus, beneficiaza de 4 luni cu abonament gratuit pentru serviciul OTPdirekt;
La scadenta, suma depusa si dobanda aferenta vor fi virate in contul curent al beneficiarului.

“Traversam un climat economic in care romanii au nevoie mai mult decat oricand de securitate financiara. Tocmai de aceea, am creat un produs de economisire performant, care ofera cele mai avantajoase dobanzi atat pentru depozitele in lei, cat si pentru cele in euro si dolari. Este un produs financiar cu scadenta la 123 de zile, adaptat perfect nevoilor clientilor nosti”, a declarat Simona Lianu, Director Produse Persoane Fizice, OTP Bank Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)