Dacă în acest an ai pe lista de rezoluții să cheltui mai puțin, deci să economisești mai mult, BankingNews iti aduce vesti bune.

La început de an, TBI Bank a modificat dobânzile acordate clienților săi. În 2020, banca oferă posibilitatea de a-ți spori câștigurile din sumele economisite și depuse într-un depozit.

TBI Bank a crescut dobânda oferită pentru depozitele în lei constituite pe 24 luni, la 4,20%, de la 4%/an.

Oferta de produse de economisire a TBI Bank cuprinde o gamă largă de maturități – de la 1 lună la 36 de luni – cu dobânzi fixe la depozitele în lei cuprinse între 1,60% și 4,40% pe an, în funcție de perioada și modalitatea de deschidere aleasă.

Depozitele pot fi constituite atât online, cât și în agențiile băncii.

Dacă alegi să deschizi un depozit online, ai printre cele mai avantajoase dobânzi din piață, zero costuri pentru deschiderea, administrarea sau retragerea sumelor din depozit în numerar sau prin transfer bancar.

În plus, ai oricând acces la bani prin lichidarea anticipată a depozitului pentru care beneficiezi de o dobândă egală cu cea practicată la contul curent standard.

Pentru un depozit online, banca te răsplătește cu dobânzi între 2% pentru o lună și 4,40% pentru 36 de luni.

Dacă alegi un depozit deschis în sucursală, poți să economisești în euro, dolari sau lei și te poți bucura de dobanzi atractive, fixe pe toata durata depozitului. Aici clienții pot beneficia de dobânzi ce pornesc de la 1,60% pentru o lună și ating 4% pentru temenele de 36 de luni.

Noile dobânzi pentru depozitele la termen în lei:

Depozitele deschise la TBI Bank sunt garantate în limita sumei de 100.000 de euro per deponent.
Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)