Despre BankingNews

Posted on noiembrie 23, 2011, 6:29 am
4 mins

desprePublicaţia online www.BankingNews.ro este cea mai completă sursă de informaţii financiar-bancare, fiind structurată pe două componente distincte, ambele având acelaşi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele şi serviciile financiar-bancare disponibile pe piaţa românească de profil.

Funcţia de informare a www.BankingNews.ro este dată de partea editorială a site-ului, care cuprinde zilnic ştiri, analize şi opinii referitoare la activitatea tuturor operatorilor de pe piaţa bancară din ţara noastră. Mai mult, www.BankingNews.ro pune la dispoziţia cititorilor specializaţi secţiunile “STUDII DE PIAŢĂ” şi “BUSINESSINFO“. Materialele publicate în cadrul celor două rubrici conţin majoritar informaţii unicat, ce pot constitui un real ajutor pentru dezvoltarea afacerilor.

 

Cel de-al doilea segment al publicaţei are un caracter utilitar, fiind reprezentat de posibilitatea de a afla cursurile valutare disponibile la principalele bănci comerciale, calculând cele mai bune cursuri leu/euro şi leu/dolar disponibile pe piaţa bancară: ”CEL MAI BUN CURS VALUTAR BANCAR AL ZILEI. De asemenea, www.BankingNews.ro pune la dispoziţia utilizatorilor o rubrică de anunţuri de angajare, unde vor fi promovate joburile disponibile în cadrul companiilor din domeniul bancar. Pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii din sectorul de profil accesează rubrica “ANGAJĂRI BĂNCI“. Pentru a contribui la o viziune sănătoasă asupra finanţelor personale şi, totodată, pentru a veni în întâmpinarea unui comportament financiar responsabil, www.BankingNews.ro a creat o sectiune specială şi dedicată – “EDUCAŢIE FINANCIARĂ“, spaţiu unde sunt publicate articole utile şi atractive, prezentate într-o formă şi într-un limbaj uşor de înţeles pentru publicul larg.

O altă activitate importantă a publicaţiei online www.BankingNews.ro este reprezentată de numeroasele conferinţe organizate sub brand propriu. Detalii despre evenimentele noastre sunt disponibile la secţiunea “CONFERINŢE BANKINGNEWS“.

 

CINE SUNTEM NOI

cornel-dinu-bankingnews

 

Cornel Dinu – Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de aproape 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum “Cronica Română”, “România Liberă”, “Curierul Naţional”, “Independent”, “Agenda Construcţiilor” etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

 

gabriela-dinu-bankingnews

 

Gabriela Dinu – Financial Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalurile www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro şi www.cafeneauabancara.ro. Din când în când, atunci când timpul i-o permite, îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.