Grupul german Deutsche Bank a redevenit pentru prima data in ultimii cinci ani cea mai mare banca din Europa, cu active de 2.160 miliarde euro la finele anului trecut, depasind institutia financiara franceza BNP Paribas. Activele Deutsche au crescut anul trecut cu 14%, la 2.160 miliarde euro, banca extinzandu-si portofoliul in timp ce principalii rivali au renuntat la unele active pentru a se alinia noilor standarde de reglementare, transmite Bloomberg.

Astfel, activele celei mai mari banci germane au crescut cu 40% din anul 2006, in mandatul directorului general Josef Ackermann, care se va retrage in luna mai.

Deutsche Bank ramane a doua banca din Europa dupa gradul de indatorare iar grupul britanic HSBC este in continuare cea mai mare banca europeana dupa capitalizare si a devenit a doua dupa valoarea activelor.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)