Cea mai mare institutie de credit din Germania, Deutsche Bank, a initiat in Bucuresti dezvoltarea unui centru de tehnologie cu 500 de angajati, care va deservi intregul grup. Banca si-a stabilit ca obiectiv recrutarea a 250 de specialisti in domeniul industriei IT pana la finalul lunii martie 2014.

DB Global Technology este firma prin intermediul careia Deutsche Bank va derula intreaga investitie din Romania, iar Lugera este compania de recrutare care va selecta personalul necesar.

Acest amplu procesul de angajare este in plina desfasurare, Deutsche Bank urmand sa se bazeze pana la sfarsitul anului curent pe serviciile a 50 de specialisti. Lugera a creat pe site-ul propriu o pagina speciala dedicata joburilor scoase la concurs de Deutsche Bank, unde regasim o sumedenie de posturi.

Afla pe www.iLikeBanking.ro ce posturi a scos la concurs Deutsche Bank si cum aplici pentru joburile disponibile la banca germana.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)