Noua strategie de business a BCR, pe langa eficientizarea activitatii, tine cont inclusiv de protectia salariatilor si a locului lor de munca in viitor, anunta directorul de comunicare a bancii, Ionut Stanimir. Ce inseamna acest lucru?  Reducerile de posturi anuntate sa isi arate eficienta si sa previna masuri similare in anii urmatori, a declarat Ionut Stanimir, directorul de comunicare al BCR.

‘Este necesar acum sa fie luate masuri pentru securizarea locurilor de munca ale oamenilor care raman in banca, pentru ca acestia sa aiba unde munci si la anul si peste 10 ani. 1.600 de posturi urmeaza sa fie desfiintate, in urmatorii doi ani, iar disponibilizarile vor incepe in momentul in care va fi implementata noua structura a retelei, care va incepe in prima parte a anului acesta’, a explicat Ionut Stanimir.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)