Organizat la Londra de catre UiPath, pe 29 si 30 Octombrie, evenimentul UiPathForward EMEA se afla la cea de a doua editie si reuneste specialisti din intreaga lume, implicati in Robotic Process Automation (RPA).
Intr-o competitie cu 1000 de participanti, proiectul “Chatbot-RPA Integration” realizat de catre compania romaneasca Druid a fost apreciat de catre un juriu extern format din executivi de la GE Digital, ExxonMobil, Orange si Optum cu Premiul 2 la Global Hackaton si Premiul “Best Connector”.

Aceasta recunoastere este inca o dovada ca IT-ul romanesc este capabil sa fie in primele randuri ale inovarii tehnologice.  Specialistii Druid, prin intermediul integrarii chatbot-RPA inscrise in hackatonul global PowerUpAutomation sustinut de UiPath, au creat capacitati conversationale pentru robotii UiPath, respectiv au adaugat servicii cognitive chatbot-ilor Druid, totul intr-un parcurs automat, fara interventie umana.

Dragos Metea, Directorul General Druid, a oferit detalii despre proiect cu ocazia festivitatii de decernare a premiilor: “in cadrul integrarii chatbot-RPA inscrise in hackatonul global PowerUpAutomation, conversatiile sunt configurate cu Conversation Designer in platforma Druid. Codul nu este necesar, discutiile cu chatbot-ii sunt posibile in paginile Intranet, pe pagini dedicate chatbot-ilor, pe Skype for Business, pe Skype, Slack sau in Facebook. Echipa noastra a dezvoltat proiectul in pachete pre-configurate, solutii complete cu setari chatbot si RPA pentru domenii ca Resurse Umane, Financiar, Suport Clienti, Vanzari, Managementul Contractelor, sau Management de Proiecte. Scopul eforturilor Druid este unul singur: cresterea productivitatii angajatilor firmelor client prin automatizarea proceselor repetitive”.

Mai mult, Dragos Metea si-a exprimat satisfactia pentru recunoasterea primita din partea juriului si a adaugat ca “solutia Druid s-a potrivit perfect in cadrul general al hackatonului global PowerUpAutomation organizat de UiPath, o platforma in care pasionatii de automatizare au avut ocazia sa creeze componente reutilizabile open source cu UiPath Studio”.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)