Raluca Nicolescu, Director Executiv IMM la Raiffeisen Bank

Edenred, liderul pieței de beneficii extrasalariale din România, și Raiffeisen Bank au semnat un parteneriat care are rolul de a facilita accesul clienților IMM la produsele oferite de Edenred – carduri de masă, carduri cadou, carduri de vacanță și carduri culturale – cu scopul de a oferi beneficii angajaților și de a eficientiza costurile aferente pachetelor salariale.

Începând de anul acesta, clienții IMM ai Raiffeisen Bank vor regăsi în sucursalele băncii toate informațiile necesare pentru produsele oferite de Edenred: Card Ticket Restaurant, Card Cadou, Card Cultural, Card Vacanță și platforma Benefit. Fiecare produs are o descriere completă a beneficiilor pe care le pot avea potențialii clienți. Printre acestea se numără scutirea de la plata taxelor sociale și deduceri la plata impozitului pe profit, beneficii existente pentru toate tipurile de carduri.

Cei care doresc mai multe informații vor fi contactați de un consultant pentru a le prezenta un plan personalizat și vor beneficia de 3 luni gratuite la serviciile Edenred.

„În prezent, 100% dintre soluțiile oferite de Edenred sunt digitale. Lucrăm să îmbunătățim constant experiența de utilizare digitală și să extindem portofoliul cu servicii care vin în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Alături de Raiffeisen Bank, am dezvoltat un parteneriat dedicat clienților IMM ai băncii, facilitându-le accesul la serviciile oferite de Edenred. Venim, astfel, în sprijinul IMM-urilor cu un serviciu care le permite să își gestioneze, integral digital, activitatea financiară și pachetul de beneficii oferit angajaților”, a spus Ștefan Toderiță, Strategy & Development Director, Edenred România.

Raluca Nicolescu: Parteneriatul face parte din seria serviciilor non-bancare pe care le oferim clienților noștri, menite să-i sprijine eficient

„Ne bucurăm să anunțăm parteneriatul cu Edenred, unul dintre cei mai importanți jucători în piața de beneficii extrasalariale pentru angajați. Completăm, astfel, oferta Raiffeisen pentru clienții IMM, pe partea de convenții salariale, cu un pachet suplimentar de beneficii oferit angajaților. Parteneriatul face parte din seria serviciilor non-bancare pe care le oferim clienților noștri, menite să-i sprijine eficient, prin lărgirea gamei de servicii de care echipele lor pot beneficia”, a declarat Raluca Nicolescu, Director Executiv IMM la Raiffeisen Bank.

În această perioadă marcată de creșterea inflației și creșterea prețurilor energiei și gazelor naturale, clienții IMM descoperă și folosesc din ce în ce mai mult beneficiile extrasalariale, care le permit să aibă o fiscalitate redusă, pentru a asigura angajaților o putere de cumpărare mai mare.

Pentru companii, în calitate de angajator, produsele Edenred sunt o modalitate de a crește satisfacția, motivația și retenția angajaților și beneficiază, totodată, de avantaje fiscale. 79% dintre companii spun că acordarea de tichete reprezintă un avantaj în negocierea pachetelor salariale, în timp ce 86% dintre acestea apreciază avantajele fiscale ale tichetelor de valoare, conform unui Studiu de percepție asupra sistemului tichetelor de valoare, realizat de Exact Business Solutions la cererea Asociației Profesionale a Emitenților de Tichete (APET), în decembrie 2021.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)