ABT Financiar, cel mai mare program de educație financiară destinat elevilor organizat de Banca Transilvania a fost un succes chiar de la prima ediție, peste 10.000 de elevi participând în cadrul proiectului Școala Altfel. Acesta s-a desfăşurat în întreaga țară, în sucursalele şi agențiile Băncii Transilvania, în perioada 18 – 22 aprilie a.c., cu ocazia săptămânii Școala Altfel, se arată într-un comunicat de presă remis de Banca Transilvania.

Elevii, însoțiți de cadre didactice, au avut ocazia să afle de la echipa Băncii Transilvania cum pot fi gestionați banii şi cum funcționează o bancă. Datorită impactului de care se bucură ABT Financiar, programul va continua cu alte etape şi ediții.

Detalii ABT Financiar

* Peste 10.000 de copii din 450 de clase au participat la programul ABT Financiar
* Participanții au fost din 100 de oraşe şi 40 de județe
* Top oraşe în funcție de numărul de clase participante la ABT Financiar: Cluj-Napoca (29), Bucureşti (28), Galați (25), Mangalia şi Târgu Jiu (15), Bacău (14), Sibiu şi Arad (13)

Despre Banca Transilvania

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)