Elite Business Women, cel mai mare club de afaceri feminin din România, cu peste 10.000 de companii, lansează marţi primul fond de investiţii dedicat exclusiv femeilor – Elite Business Women Investment Fund.

Acesta este bazat pe conceptul de Marketing prin Afiliere şi este un exemplu de economie colaborativă.

Potrivit clubului, în România bărbaţii sunt în continuare mai bine plătiţi decât femeile, pentru acelaşi loc de muncă. Astfel, un bărbat câştigă cu 6% mai mult decât o femeie, deşi prestează aceleaşi servicii. Decalajul de gen îl regăsim şi atunci când vine vorba despre antreprenoriat.

Potrivit unui studiu realizat de Mastercard Index of Women Entrepreneurs, 28,9% dintre afacerile din ţară sunt deţinute de femei, plasând România pe locul 9, din cele 57 de state analizate

Peste 10000 de companii formează Elite Business Women – cea mai mare companie de educaţie antreprenorială din România, peste 5000 participanţi la peste 140 de evenimente Elite Business Club din Bucuresti, Cluj, Constanta, Sibiu, Timisoara, 15 conferinţe internaţionale (Londra, Lisabona, Roma) şi multe proiecte în derulare.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)