CardAvantaj, cel mai popular card de cumparaturi in rate fara dobanda din Romania, a extins reteaua partenerilor sai prin EuroGSM, unul dintre cei mai puternici retaileri telecom de pe piata locala, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Astfel, orice detinator de CardAvantaj care va achizitiona produse in valoare de minim 100 de RON din oricare dintre cele 20 de locatii EuroGSM incluse pentru inceput in aceasta colaborare vor putea beneficia de rate fara dobanda. Pentru achizitiile mai mici de 100 de RON CardAvantaj va avea functionalitatea unui card de credit traditional.

“In contextul unui interes ridicat al consumatorilor pentru produsele telecom de ultima generatie avem convingerea ca, impreuna cu EuroGSM, venim in intampinarea posesorilor de CardAvantaj care isi doresc cele mai noi echipamente si servicii din acest domeniu”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer la Credit Europe Bank.

“Prin intermediul colaborarii cu Credit Europe Bank urmarim sa diversificam modalitatile de plata si sa facem accesibile clientilor produse precum smartphone-uri si tablete. in prima instanta demaram acest proiect in 20 de magazine, iar in functie de interesul manifestat de clienti, vom analiza posibilitatea de a-l extinde la nivel national”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial al EuroGsm.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)