În contextul epidemiei de coronavirus şi al stării de urgenţă instituită din 16 martie 2020, Euroins România Asigurare Reasigurare SA permite, începând de astăzi, ca procedura de constatare a daunelor să fie făcută şi online, lansând în acest scop aplicaţie disponibilă la https://dauneonline.euroins.ro.

Acesta este un serviciu complementar, lansat la momentul potrivit, pentru a permite păstrarea distanţării sociale recomandată de autorităţi.
Persoanele care trebuie să îşi repare autovehiculele în baza unei poliţe RCA emisă de Euroins Romania au posibilitatea, de acum, ca alternativă la deplasarea la centrele de daună ale companiei, să completeze formularul de la adresa online de mai sus, încărcând de asemenea documentele cerute precum şi fotografii ale bunului accidentat.

Din momentul trimiterii formularului digital, Euroins Romania va răspunde în termenul precizat de legislaţie, cu toată propmtitudinea, prin deschiderea unui dosar de daună, sau prin solicitarea de informaţii suplimentare.

Odată dosarul de daună deschis, procedura urmează paşii descrişi în legislaţia curentă. În curând, aplicaţia va fi disponibilă şi pentru sistemele de operare Android şi iOS.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)