Eurolife ERB Asigurari de Viata lanseaza un nou produs de asigurare de tip unit-linked – “Perspective pentru Profit 2015, in moneda nationala, ce garanteaza integral la maturitate capitalul investit si ofera o perspectiva de castig superioara depozitelor bancare.

Solutia de investitii poate fi incheiata pe o perioada de 18 luni, cu posibilitatea unui randament  de pana la 9%, in functie de evolutia indicelui Eurostoxx 50 (considerat cel mai important indice din Europa, ce ilustreaza evolutia preturilor celor mai lichide actiuni din zona Euro). Profitul aferent nu este impozabil. In plus, solutia de investitii vine cu o asigurare de viata atasata

“Lansarea acestei noi campanii vine in intampinarea asteptarilor clientilor aflati in cautarea unor produse investitionale avantajoase. Desi asigurarile unit-linked sunt mult mai complexe comparativ cu asigurarile traditionale, ele se afla pe un trend ascendent in preferintele consumatorilor. Astfel, in primul trimestru al anului in curs, Eurolife Asigurari de Viata a raportat o crestere de 63% a sumelor administrate pe aceasta categorie, comparativ cu perioada similara a anului trecut”, a declarat Anita Nitulescu, Director General Eurolife ERB Asigurari de Viata.

Noua oferta este disponibila in intervalul 25.05.2015-26.06.2015 si poate fi incheiata in orice sucursala Bancpost din Bucuresti si din tara. Suma minima solicitata la contractarea asigurarii este de 5.000 Lei. Banii investiti se pot retrage oricand, dupa primele 6 luni, la valoarea de piata.

Eurolife ERB Asigurari de Viata a incheiat primul trimestru al anului 2015 cu o crestere de 17% a volumului de prime brute subscrise (aproximativ 6.000.000 Lei) si un avans al profitului de 6% (circa 1.000.000 Lei, conform standardelor locale), fata de aceeasi perioada a anului 2014. Rezultatele au fost determinate si de apetitul in crestere pentru politele de economisire pe termen lung – “Perspective pentruViitor”si Planul de Economii pentru Copii – “Perspective pentru Educatie”, care au avut in primul trimestru o crestere substantiala cumulata de peste 172%.

Conform datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Eurolife Asigurari de Viata a reusit o crestere semnificativa a cotei de piata de la 2,70% in 2013 la 4,51% in 2014, precum si plasarea pe locul 8 in Top 10 asiguratori de viata, din punct de vedere al primelor brute subscrise, realizari cu atat mai importante cu cat au fost inregistrate pe fondul unui climat economic dificil si intr-o piata de asigurari aflata in ultimii ani pe un trend descendent.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)