Biroul de presa al EximBank a transmis cateva precizari cu referire la audierea presedintelui executiv al bancii, Traian Halalai, la Directia Nationala Anticoruptie. Potrivit informatiilor transmise, Traian Halalai a fost citat in calitate de martor, pentru a da declaratii intr-un dosar ce vizeaza activitatea precedenta a firmei de asigurare la care EximBank este actionar majoritar.

Va prezentam mai jos precizarile venite in acest sens din partea biroului de presa al EximBank.

”In urma informatiilor aparute in mass-media, potrivit carora presedintele executiv al EximBank, Traian Halalai, a fost audiat de catre Directia Nationala Anticoruptie, facem precizarea ca acesta a fost citat in calitate de martor intr-un dosar privind activitatea precedenta a Companiei de Asigurare – Reasigurare Exim Romania, al carei actionar majoritar este EximBank.

In aceste conditii, orice alte informatii publicate pe acest subiect sunt pur speculative, neconforme cu realitatea si au tenta de dezinformare publica.”, se arata in comunicatul EximBank.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)