Publicatia online www.bankingnews.ro va prezenta in cadrul conferintei ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, care va avea loc pe data 27 mai 2015, la Godot Cafe-Teatru, o ampla analiza care surprinde evolutia activitatii bancilor autohtone pe segmentul proiectelor dezvoltate din fonduri europene in ultimii 5 ani.

Studiul de piata va oferi detalii despre numarul de proiecte derulate cu fonduri europene finantate de fiecare banca ce face obiectul analizei, dar si valoarea imprumuturilor accesate.

Totodata, analiza, ce va fi furnizata fiecarui participant la conferinta ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, va arata cum este impartit portofoliul de finantari in functie de domeniile de activitate ale companiilor care au beneficiat de fonduri europene.

Materialul realizat de www.bankingnews.ro contine si detalii despre cum va evolua segmentul finantarilor pentru proiectele derulate cu fonduri europene si ce domenii cred specialistii bancilor ca vor fi mai active in atragerea de fonduri europene.

De asemenea, in cadrul analizei ”Evolutia activitatii bancilor pe fonduri europene in ultimii 5 ani” sunt exemplificate cateva dintre cele mai mari proiecte finantate de bancile locale si sunt identificate cele mai importante dificultati intampinate de solicitantii de fonduri europene alaturi de masurile de solutionare care se impun din punctul de vedere al bancherilor.

Pentru a intra posesia studiului de piata alege sa participi la Simpozionul ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, completand FORMULARUL DE INREGISTRARE (disponibil aici), pe care trebuie sa-l expediezi apoi la adresa cornel.dinu@bankingnews.ro, intr-un mesaj cu titlul “Emitere factura – participare simpozion”. In aces fel, pe langa faptul ca vei fi beneficiarul informatiile pretioase cuprinse in cadrul analizei www.bankingnews.ro, ai ocazia de a interactiona cu cei mai buni specialisti din domeniul fondurilor europene.

AFLA AICI DETALII DESPRE CONDITIILE DE PARTICIPARE.

 

 

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)