Franklin Templeton Investments si Millennium Bank îsi anunta parteneriatul pentru distribuirea de fonduri de investitii care acopera importante clase de active si strategii investitionale. Banca le va oferi clientilor Prestige 11 fonduri domiciliate în Luxemburg, care sunt administrate de echipe experimentate din cadrul Franklin Templeton si care variaza de la instrumente cu venit fix pana la actiuni, de la strategii de valoare pana la cele de crestere si de la fonduri cu expunere pe o singura tara pana la cele regionale si globale.

„Millennium Bank lucreaza permanent la extinderea gamei de produse oferite clientilor sai Prestige, mai ales în domeniul investitiilor, astfel încat banca sa le puna la dispozitie instrumentele necesare pentru crearea unui portofoliu de investitii echilibrat si diversificat. Parteneriatul cu Franklin Templeton este un pas important în aceasta directie”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank Romania.

„Suntem încantati sa devenim parteneri cu Millennium Bank si sa le oferim investitorilor posibilitatea de a avea acces la expertiza Franklin Templeton prin intermediul celor 11 vehicule de investitii cu venit fix si în actiuni, cu expunere pe unele dintre cele mai interesante piete si sectoare. Le oferim clientilor o perspectiva valoroasa, creata în urma a peste 60 de ani de experienta si definita de abordarea noastra unica asupra expertizei în investitii si de acoperirea noastra globala”, a declarat Borno Janekovic, Director Europa Centrala si de Est, Franklin Templeton Investments.

Franklin Templeton Investments, care are birouri în peste 30 de tari din întreaga lume si ofera o gama larga de solutii si servicii de investitii în mai mult de 150 de tari, este deja partener al grupului Millennium bcp în Portugalia si în Grecia.

Lansata la începutul lui 2011, linia de business Prestige a Millennium Bank se adreseaza clientilor care au economii de cel putin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro, prin produse si servicii financiare dedicate, precum si printr-o retea de distributie speciala si manageri de relatii cu clientii dedicati. Clientii Prestige ai bancii mai au acces la fonduri globale administrate de ING Investment Management, precum si la fonduri locale administrate de Pioneer Asset Management.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)