Garanti Bank derulează o amplă campanie pentru clienții posesori de carduri de credit Bonus Card, care urmărește promovarea efectivă a beneficiilor acestor instrumente de plată. Emre Unal, Cards Director la Garanti Bank, oferă detalii despre mecanismul și premiile campaniei într-un interviu pe care-l redăm în continuare.

– Cum a luat naștere ideea campaniei Bonus Card “La vie en rose”?
– Fiecare campanie Bonus Card pe care o lansăm își propune să maximizeze beneficiile produselor noastre și să răspundă cât mai bine nevoilor clienților noștri. “La vie en rose” urmează  acest obiectiv. Prin noua campanie ne încurajăm clienții și potențialii clienți să aibă vise mărețe și să își trăiască viața “en rose”. Este modul nostru de a-i sprijini pe aceștia în îndeplinirea dorințelor. Bonus Card este un produs care aduce numeroase beneficii clienților noștri. Ei pot aduna bonusuri ori de câte ori efectuează o tranzacție cu cardul, în țară sau în străinătate. Bonusul poate fi folosit ulterior pentru a face cumpărături gratuite în unul din magazinele partenere ale Garanti Bank. Mai mult, posesorii de Bonus Card pot alege să efectueze plățile în rate fără dobândă, dar și să stabilească numărul ratelor în funcție de nevoile lor.

– Care este mecanismul campaniei? Cum pot oamenii să câștige 15.000 de euro?
– Pentru fiecare 100 de lei cheltuiți folosind Bonus Card, clienții Garanti Bank primesc câte o șansă de  a câștiga marele premiu de 15.000 de euro. Mai precis, dacă un client face achiziții cu o valoare cumulată de 500 de lei cu Bonus Card, el primește cinci șanse la tragerea la sorți.

– Există condiții speciale pentru cei care aplică pentru un Bonus Card în perioada campaniei?
– Noii clienți Bonus Card, ale căror carduri sunt aprobate în perioada campaniei, primesc șanse duble de câștig pentru primii 100 de lei cheltuiți. În plus, fanii de pe Facebook ai Garanti Bank (https://www.facebook.com/GarantiBankRomania/?fref=ts) primesc și ei o șansă în plus dacă devin clienți Bonus Card în această perioadă. Astfel, prin campania “La vie en rose” vrem să încurajăm noii posesori să se bucure de beneficiile Bonus Card, dar și să îi răsplătim pe cei care ne sunt deja clienți pentru utilizarea cardului.

– Când va avea loc tragerea la sorți pentru marele premiu?
– Campania “La vie en rose” se va derula până pe 9 septembrie, iar pe 19 septembrie va fi desemnat câștigătorul.

– De ce ați ales această perioadă a anului pentru a începe campania?
– Din experiența noastră, vara este perioada în care clienții tind să facă cele mai multe investiții, în vacanțe, haine, etc. Prin noua campanie Bonus Card am vrut să le facem mai ușoară decizia de a investi cu opțiunea de a valorifica fiecare 100 de lei cheltuiți.

– Câte campanii de Bonus Card a inițiat Garanti Bank de la lansarea produsului pe piața locală?
– An de an, Garanti Bank dezvoltă noi campanii cu scopul de a atrage tot mai mulți clienți în lumea pe plus a Bonus Card, încurajându-i în același timp pe aceștia să se bucure de beneficiile pe care le oferă cardul, în cel mai plăcut mod posibil.

– Câți posesori de Bonus Card avea Garanti Bank la începutul campaniei?
– Garanti Bank a început campania “La vie en rose” cu 147.500 de posesori de Bonus Card în portofoliu, iar numărul lor crește în fiecare săptămână.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)