Garanti Group Romania a inregistrat in primele noua luni un profit net de 98,5 milioane lei, in crestere cu 8% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 10%, la 9,5 miliarde lei. Veniturile nete ale grupului s-au ridicat in primele noua luni ale anului la 429 milioane lei.

Imprumuturile pe retail au fost motorul: plus 23%

“Garanti Bank a inregistrat un profit net de 70 milioane lei la finalul lunii septembrie si venituri nete de 347,9 milioane lei. In ceea ce priveste institutiile financiare nebancare ale grupului, profitul net al Garanti Credite de Consum a ajuns la sfarsitul celui de-al treilea trimestru la 20,7 milioane lei, iar cel al Garanti Leasing la 7,8 milioane lei”, arata grupul, intr-un comunicat de presa.

Volumul total al creditelor acordate de Garanti Bank a ajuns in primele noua luni ale anului la 6,3 miliarde lei, avand un plus de 23%. De asemenea, depozitele au avansat cu 25,3%, la 4,53 miliarde lei.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)