Garanti Bank a semnat un parteneriat cu Groupama Asigurari prin care posesorii de carduri de credit Bonus Gold si Bonus Platinum vor beneficia de o asigurare de calatorie. Clientii Garanti Bank care detin un card Bonus Gold sau Bonus Platinum vor primi un produs de asigurare de calatorie oferit de Groupama, care acopera servicii medicale (accidente si boala), precum si contravaloarea bunurilor personale ca urmare a intarzierii bagajelor, contravaloarea cheltuielilor pentru cumparaturi esentiale generate de intarzierea cursei aeriene etc.

“Asocierea cu Groupama Asigurari le va aduce un plus semnificativ de valoare clientilor Garanti Bank care detin un card de credit Bonus Gold si/sau Bonus Platinum si care calatoresc in strainatate, in scop personal sau de afaceri. Garanti Bank si Groupama au deopotriva prezente puternice si bine stabilite pe piata locala. Impreuna vom oferi un serviciu financiar care ofera clientilor nostri protectia necesara in momente neprevazute. Fie ca vorbim de utilizatori principali sau detinatori de carduri suplimentare, acestia pot beneficia de noua facilitate in mod gratuit”, a declarat Anca Motca, Director General Adjunct, Garanti Bank.

“Asigurarea medicala de calatorie este o solutie flexibila si competitiva, oferita de Groupama Asigurari. Suntem incantati sa fim partenerul Garanti Bank in strategia de furnizare a acestui produs clientilor sai, ca beneficiu pe langa oferta bancara. Una dintre cele mai importante misiuni Groupama Asigurari se bazeaza pe calitatea relatiei construite cu clientii si partenerii. Noi credem ca putem dezvolta un parteneriat pe termen lung, bazat pe incredere. Din acest punct de vedere, vom continua sa consolidam relatia cu Garanti Bank si suntem increzatori ca vom obtine cele mai bune rezultate impreuna”, a declarat Calin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurari.

Asigurarea este valabila pentru clientii Garanti Bank care calatoresc in scop personal sau de afaceri, oriunde in lume, cu exceptia Romaniei si a tarii de cetatenie si resedinta a asiguratului.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)