Clienții Electrica Furnizare vor putea de anul acesta să își plătească facturile online, prin intermediul Garanti Bank, tranzacţiile fiind intermediate de NETOPIA mobilPay. Banca va efectua tranzacțiile de plată online a facturilor Electrica Furnizare în următorii patru ani.

Scopul este acela de a oferi clienților o variantă eficientă de a gestiona și de a plăti facturile, în cel mai rapid mod posibil. Garanti Bank va intermedia în acest sens plata facturilor pentru cele peste 3.6 milioane de locuri de consum existente în întreaga țară.

Plățile vor fi procesate prin NETOPIA mobilPay, lider pe piața locală în termeni de plăţi electronice. Facturile de energie electrică pot fi plătite, de asemenea, și prin intermediul celor 84 de agenții Garanti Bank și celor peste 300 de bancomate inteligente ale băncii.

Garanti Bank își extinde, astfel, rețeaua parteneriatelor pentru colectarea plăților de facturi care include și alte companii de servicii și utilități precum: Vodafone, Telekom, Digi Net, Cez, Metropolitan Life, etc.

Banca a câștigat licitația organizată de Electrica Furnizare pentru achiziția de servicii de plată online a facturilor de curent electric și în 2015, pentru o durată de 12 luni.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)